Hoe doe je Doel
Wijzig een sjabloon Kies een sjabloon uit de lijst en pas de tekst aan waar nodig. Wanneer het sjabloon samenvoegvelden bevat <<...>>, kun je deze markeringen verschuiven wat je wilt in je tekst, maar verander NIET de tekst binnen deze markering. Dat zal tot foutmeldingen leiden bij gebruik van het sjabloon. Alle wijzigingen aan de sjablonen worden opgeslagen wanneer je dit scherm sluit.
Defaultwaarden Klik op deze knop om het standaardsjabloon weer in te stellen. Gebruik dit bij een foutmelding dat een sjabloon niet gebruikt kan worden.

Zie ook

Instellingen