Deze menu-optie wordt gebruikt om nieuwe versies van KHS te downloaden. Om dit te gebruiken, klik op Hulp/Handleiding - Controleren op updates. Wanneer er een nieuwe versie  beschikbaar is, wordt je gevraagd of je  deze wilt downloaden.

In dit scherm, klik op de download. Het programma zal de nieuwste versie downloaden en de voortgang hiervan laten zien. Daarna sluit het programma automatisch om de nieuwe versie te installeren. Voor het downloaden verschijnt er een scherm met info over de laatste updates.

Let op: Premium Support is vereist om updates te kunnen downloaden.