Veld / Knoppen Doel
Plaats voor opslaan Geef een plaats aan waar je backups moeten worden bewaard. Klik op de [...] om een plaats te kiezen. De plaats die je kiest is heel belangrijk. Kies GEEN plaats op dezelfde drive als waar KHS op is geïnstalleerd. Wanneer je drive dan namelijk vastloopt, kun je namelijk ook geen backups meer terughalen. Maar als je geen keus hebt, dan ik elk geval op je harde schijf opslaan.
We bevelen een Flash USB aan om je backups op te slaan. Die zijn erg eenvoudig in gebruik. Steek een USB stick in je computer en Windows zal er automatisch een driveletter aan toewijzen. Dan wijzig je de plaats van je backups naar deze drive. We raden je aan de USB stick in de computer te laten wanneer je KHS gebruikt, zodat automatisch bij afsluiten een backup wordt gemaakt op deze drive.
Als je de melding krijgt dat "het programma oudere backups niet kan verwijderen om nieuwe backups op te slaan", verwijder dan handmatig alle backups ouder dan een week.
... (ellipsis knop) Klik op de knop met de drie puntjes (...) om een locatie te kiezen voor je backup bestanden.
Backup Klik op deze knop om een handmatige backup te maken. Elk backupbestand bevat je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop het is aangemaakt. Hier is een voorbeeld van een backupbestand:
KHS Backup for Joe McDonald 2021-11-02 17.35.04.zip
In dit voorbeeld is het backupbestand gemaakt op 11 januari 2021om 17:35 uur.
Telkens wanneer je het programma afsluit, zal er automatisch een backup worden gemaakt.
Sluiten Sluit het backupscherm
Menukeuzes Doel
Terugzetten De menu-optie 'Herstellen' laat een scherm zien waar wordt gevraagd om uit een lijst met backups te kiezen. Normaal gezien zou je het meest recente bestand kiezen en dan terugwerken tot je de gegevens hebt teruggezet die je zocht.
Waarschuwing: Het herstellen vanaf een backup overschrijft alle wijzigingen sinds de laatste backup!
Terug naar boven