Keus Doel
Afdrukvoorbeeld Bekijk het overzicht op het scherm. Je kunt het afdrukken door op het printericoontje te klikken op de knoppenbalk. Je kunt het ook exporteren naar:
PDF
Word
Excel
RTF
Platte tekst zonder opmaak
HTML
Open Office Write
Open Office Calc
Email als bijlage Kies deze optie om het overzicht in een van de formaten om te zetten die worden genoemd in de Uitvoer lijst hieronder. Het overzicht wordt gemaakt en weergegeven. Je wordt gevraagd om een ontvanger te kiezen voor de email.
Let op: De ontvangers van deze mails moeten wel over het juiste programma beschikken om de bijlage te kunnen openen.