Werkbalk Doel
Toevoegen (Opslaan) Voeg een nieuwe gemeente toe. Wanneer je wijzigingen voor een gemeente aanbrengt, gebruik je deze knop om wijzigingen op te slaan.
Verwijder (Ongedaan maken) Verwijder de huidige gemeente en al haar sprekers (met de lezingen). Wanneer je wijzigingen aanbrengt aan een gemeente, kun je deze knop gebruiken om de wijzigingen ongedaan te maken.
Overzicht Toon een lijst met mogelijke overzichten. (Zie Overzichten hieronder).
Zoeken Voer de naam van een broeder of een gemeente in om een lijst met mogelijkheden weer te geven.
Gemeente Doel
Naam Naam van gemeente.
Mijn gemeente Vink dit vakje aan om je eigen gemeente te markeren. Je ziet dit vinkvakje alleen in het scherm van je eigen gemeente.
Adres Adres van de gemeente. Druk op ENTER om meerdere regels in te voeren.
Tip: Wanneer je een adres in de VS invoert, doe dit dan op de volgende manier voor Stad, Staat en Postcode:
Reading, PA 17555
Door het invoeren op deze manier zal het programma de juiste route-aanwijzingen kunnen opnemen in de email aan de sprekers.
Telefoon Telefoonnumer van de zaal.
Kring Het kringnummer van de gemeente.
Vergadertijden Aanvangstijd van de weekendvergadering.
Tijd instellen Klik om de dag en tijd van vergaderingen aan te passen.
Laatste update: Datum dat contactgegevens zijn ingevoerd of voor het laatst zijn gewijzigd.
Uitwisseling voor lezingcoördinator Stuur een exportbestand van beschikbare sprekers naar een KHS gebruiker in een andere gemeente via email.
Lezingcoördinator Doel
Naam Naam van de Lezingcoördinator.
Adres Adres van de Lezingcoördinator.
Mobiel Mobiel telefoonnummer van de Lezingcoördinator.
Thuis Telefoonnummer van de Lezingcoördinator.
E-mail Emailadres van de Lezingcoördinator.
Notities Opmerkingen t.a.v. de gemeente.
Let op: Met de TAB-toets verlaat je dit veld nadat je nieuwe gegevens hebt ingevoerd en voordat je op Opslaan klikt, anders worden je wijzigingen niet bewaard.
Coördinator van het LvO Doel
Naam en telefoon van de coördinator Naam van de CLVO (Coördinator van het Lichaam van Ouderlingen). Vermeld zijn telefoonnummer ook, zoals: Joe Smith (06) 12345678
Sprekers Doel
Toevoegen Voeg een nieuwe spreker toe.
Verwijderen Verwijder deze regel.
Verschuiven Verschuif een spreker naar een andere gemeente.
Archief Toon een lijst met beschikbare lezingen voor deze spreker.
Beschikbaarheid Blokkeer datums voor deze spreker om te worden ingedeeld.
Let op: Deze knop is alleen zichtbaar bij je eigen gemeente.
Lezingschema's Doel
Toevoegen/Wijzigen Wijzig of voeg nieuwe schemanummers voor deze spreker toe. Wanneer je op deze knop klikt, zal een ander scherm zichtbaar worden waar je door komma's gescheiden lezingnummers kan invoeren. Wanneer je op Opslaan klikt, zullen de schema's worden ingevoegd in de lijst.
Denk eraan om de knop Opslaan te klikken bovenaan het scherm om alle wijzigingen op te slaan.
Let op: De lijst met schema's kun je ook aanpassen door te dubbelklikken op een schema in de lijst.
Verwijderen Verwijder deze regel.
Afdrukken Druk de lezingenlijst van deze spreker af.

Zie ook

Opties voor maken van overzichten